Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom

Zsolnay Light Art Fényfestőverseny

Az eddigi sikerek után nem volt kérdés, hogy idén is megrendezzük a fesztivál fő attrakciójának számító mapping versenyt. Az idei versenyfilmekkel indítunk, amit az elmúlt évek legjobbjaiból készült válogatás követ.
A Zsolnay Light Art Fényfestőverseny harmadik kiadása számos újítást hoz a fesztivál életébe. A legfontosabb, hogy idén először három este is látható lesz a vetítés, ráadásul tovább bővítettük a felületet is, így az alkotók már a Székesegyház teljes (látható) felületére komponálhatták Metamorfózis témájú homlokzatspecifikus videóikat.
A három kontinensről érkező pályaművek legjobbjaiból idén is egy nemzetközi szakmai zsűri választja ki a győztest, de a korábbi évekhez hasonlóan a közönségre is nagy feladat hárul az értékes különdíjak odaítélésékor. A három nap során a versenyprogramon kívül látható lesz egy válogatás az előző évek legjobb munkáiból, és persze a már klasszikusnak számító Jónás Könyve című alkotás, mely a verseny házigazdáinak, a Kiégő Izzóknak a műve.

Mindhárom est menete hasonló, először az idei versenyalkotásokat vetítjük, amit az előző évek legjobb munkái követnek.

A verseny támogatója: ZEISS
Társszervező és házigazda: Kiégő Izzók / Glowing Bulbs
Kiemelt technikai támogató: VER
Technikai partner: HG Events
Támogatók: AVnode, LPM, MadMapper, Modul8, Millumin, Resolume, HeavyM