Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom

Ledpuppets fény-báb-színház

A Ledpuppets formáció egy víz alatti világot kelt életre a bábszínház, az élő zenés performansz és a látványszínház elemeit felhasználva. Az előadás a morcheni nemzetközi bábfesztiválon debütált, azóta itthoni és külföldi fesztiválokon szerepel nagy sikerrel, megszólítva minden korosztályt. A bábokat Remsey Dávid grafikus tervezte és készítette, aki illusztrátori pályafutása mellett bábszínházzal is foglalkozik.
A bábokat a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész-bábszínész szakán diplomázott Makra Viktória és Ledváczky Zoltán keltik életre. Makra és Ledváczky szabadúszó alkotókként egyaránt részesei kő- és független színházi produkcióknak. A fényeket Halák András László médiadesigner fejleszti, aki elsősorban ledtechnikai fényvezérléssel foglalkozik. A zenei kíséretről Nagy Márton (Dj Panda) gondoskodik, aki hangtervezés mellett gyógypedagógiával, zenepedagógiával is foglalkozik.